Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Juggler.ro.
Produse Meniu

Transport de la 0 Lei Transport GRATUIT prin Posta Romana la plata online, indiferent de valoarea comenzii!
Vezi mai multe detalii
Livrare a doua zi Azi COMANZI, maine PRIMESTI, la comenzile produselor aflate in stoc, depuse prin Curier Rapid pana la ora 14!
Vezi mai multe detalii
Restituire bani 100% CUMPARATURI fara griji! Daca produsul nu e ce ti-ai dorit, returneaza-l nefolosit, iar noi il inlocuim sau primesti banii inapoi!
Vezi mai multe detalii
10 Lei Cadou Scrie un review la produsul pe care l-ai comandat si primesti cadou un voucher de 10 lei!
Vezi mai multe detalii

Jucariile anilor 90: inspiratia prezentului

26.06.2018 00:00:00

Copilaria anilor ’90 nu a fost una usoara, dar a fost frumoasa prin simplitatea trairii si bucuria care ti-o aducea acel “putin” existent pe toate planurile. Putine erau si obiectele care deserveau jocurilor sau petrecerii timpului liber dar acel putin inseamna mult pentru copiii de atunci si reprezinta si mai  mult pentru adultii de acum.  

De ce?! Pentru ca i-a marcat irevocabil intr-un mod pe care toate gadgeturile de ultima generatie nu vor reusi sa marcheze copiii de azi care sunt, pur si simplu, fascinati de ele. Daca esti parinte, probabil iti doresti ca si piciul tau sa guste aroma minunata a copilariei tale.

Nu-ti vine a crede ca se poate?! Parcurge articolul de mai jos si te vei convinge!

Jucariile anilor 90 reinventate in 2018

Recunoastem ca e putin cam mult spus “reinventate”, dar cu siguranta ne vei da dreptate cand spunem ca noi iti vom da copilaria inapoi. Iti punem la dispozitie o gama variata de jucarii specifice anilor 90 de care toti cunoscatorii isi aduc cu mare drag aminte.

Jucariile anilor 90 erau speciale poate prin simplitatea si numarul lor redus dar arcul magic curcubeu era special si prin denumire. Magia, la nivelul la care este cunoscuta azi era, pe atunci, doar un cuvant care promitea o supriza. Si intr-adevar arcul magic curcubeu era surpinzator prin felul in care reusea sa te capteze prin miscarile line si continue ale fiecarei bucle. Chiar si acum iti vine greu sa il opresti odata l-ai pus in miscare.

Arc curcubeu Slinky

Miscarea era un factor important in anii 90 pentru ca nici canalele TV fara numar, nici jocurile electronice si nici spiritul general de atunci nu te tintuiau locului. Copil fiind nu te plictiseai… In cel mai rau caz iti luai jucaria parasutist si te alaturai unei adunari adhoc in care subiectul principal era tocmai aceasta jucarie banala. Interesul il reprezenta aterizarea parasutistului influentata bineinteles, de talentul de lansare in aer a jucariei parasutist de catre posesor. 

Jucarie parasutist

Jucariile anilor 90 sunt nemuritoare

Refuzam sa credem ca, indiferent de varsta, nu ai auzit de jocul “Nu te supara frate”. Este un joc cu o mare miza pe noroc dar si pe strategia si logica jucatorilor. Pentru a juca “Nu te supara frate” este nevoie de o planşă specială, un zar şi  4 pioni de aceeasi culoare pentru fiecare jucator. Inaintarea pionilor pe plansa de joc se face in urma aruncarii zarurilor, iar cine reuseste sa aduca toti cei 4 pioni in punctele cheie este desemnat castigator. In cazul in care jocul “Nu te supara frate” iti este necunoscut sa stii ca timpul nu este inca pierdut. Cu atat mai mult cu cat, acum il gasesti la doar un clic distanta pe site-ul nostru.

Nu de supara frate - jocul copilariei

Cubul Rubik chiar nu mai ascunde nici un mister, poate, doar din punctul de vedere al “identitatii” sale pentru ca patratelele colorate ascund secrete ce trebuie deslusite pas cu pas. Cubul Rubik este o provocare in sine si nu si-a pierdut caracterul de-a lungul timpului. Rezolvarea sa presupune logica si atentie avand in vedere ca cele 26 de patrate colorate pot fi combinate in nu mai putin de 43.252.003.274.489.856.000 de permutari.  Vrei o provocare?! Cubul Rubik este ceea ce cauti!

Cub Rubik 3x3 - cutie originala

Un alt joc care presupune o oarecare gandire logica este “Pacalici” si, la fel ca toate jucariile anilor 90 enumerate mai sus, il gasesti pe site-ul nostru. Te asiguram ca nu este nici o pacaleala!

Pachetul este compus din 33 de cartonase din care 16 sunt perechi iar unul singur il reprezinta pe Pacalici. Se amesteca bine cartonasele si 4 dintre ele se dau fiecarui jucator, restul fiind depuse pe masa. Jucatorul care nu detine o pereche de catonase este obligat sa ia din cartonasele de pe masa. In momentul in care cartonasele de pe masa s-au epuizat, fiecare jucator va trage o carte la intamplare din pachetul oponentului. La final se pot da pedepse amuzante limitele fiind impuse doar de imaginatia celui care are avantajul de a pedeapsi. 

Carti de joc - Pacalici

Inspiratia trecutului ofera magie prezentului

In cazul in care nu esti fan al asa ziselor jocuri de societate enumerate mai sus exista multe alte jucarii specifice anilor 90 din care poti alege. De la banala Coarda de sarit, Coarda de sarit Skipper Hooper, titirobilul pana la Mingea Bob, toate te vor ajuta sa retraiesti copilaria unei perioade pe care o credeai pierduta. 

Coarda sarituri cu contor Minge pe sfoara - jucarie Bob

Pe site-ul nostru vei gasi cel putin o jucarie specifica anilor 90 care sa se potriveasca caracterului si varstei tale: arcul magic curcubeu si jucaria parasutist pentru o varsta frageda si spirit nesupus, Nu te supara frate, Pacalici si cubul rubik pentru o varsta respectabila si o persoana cu gandire logica.

Sincer, orice jucarie a anilor 90 reprezinta o combinatie inedita de varsta si caracter.

Tu pe care jucarie o alegi?

 

Etichete legate de conținut: Blog